You are currently viewing Buzëqeshja

Buzëqeshja

Buzëqeshja lind nga mendja. Është një qëndrim me të cilin lind, besoj, por e mëson dhe rrugës. Nëse e ke, mjerisht, jeta do të bëj të pamundurën të ta heq. Për çudi tek disa njerëz ndodh e kundërta. Sa më shumë vuajnë aq më tepër i thellohet buzëqeshja. Nuk jam bërë ndonjëherë pishman se kam buzëqeshur. Kur duket se nuk e meritojnë, ajo zbut zemrat e serta. Mbi të gjitha buzëqeshja të mbron nga ngurtësimi i vet zemrës sate. Për çudi tek disa njerëz ndodh e kundërta. Sa më shumë vuajnë aq më tepër i thellohet buzëqeshja. Ai që buzëqesh me sinqeritet di të qajë dhe me dënesë, ky është çmimi. Mendohet se japim një buzëqeshje, në fakt më shumë po i bëjmë një nder vetes.

This Post Has 3 Comments

  1. Vito

    ❤️per il bellissimo pensiero su: buzeqeshja❤️

  2. Vito

    È un piacere seguire…buona attività 💐🌺

Leave a Reply