Botimi më i ri nga Noa Nur është BojËndërr, rrëfenja dhe sigurisht ndonjë notë poetike në të me ilustrime. Rrëfenjat janë të shkurtra dhe të thjeshta. Lexo rreth librit BojËndërr këtu!

Mund të kontaktosh Librarinë online Plisi libri do të dërgohet me postë direkt për ju!

Libri Kurrë Gri ka dalë në 2020, për momentin nuk është i disponueshëm