Spaçi yt

Rruga është disi e keqe, ende. Një llojë "intro" të asaj që do të përjetohet një herë mbërritur. Gërmadhat e ndërtesave nuk tregojnë shumë hapur çfarë ka ndodhur atje. Me…

Continue ReadingSpaçi yt

Miqësia

Miqësia sipas fjalorit është një ndjenjë dashamirëse ndërmjet njerëzve pa lidhje gjaku, që mbështetet në besimin dhe në nderimin e ndërsjellë, në qëllime e në ideale të përbashkëta. Miqësisë si…

Continue ReadingMiqësia

End of content

No more pages to load