You are currently viewing Kur ti zbulon

Kur ti zbulon

  • Post author:
  • Post category:Mendime
  • Post comments:1 Comment

Kur të zbulosh se jeta ka shumë ngjyra, do arrish të shohësh. Kur të zbulosh se nuk je më i miri, se ke shitur mend po s’ishte e jotja, do arrish të kuptosh. Kur më në fund do arrish të japësh pa pritur në këmbim, do marrësh rehat. Kur të zbulosh se atë që di nuk ka vlerë nëse nuk do. Atëherë do të jetosh.

Kur të zbulosh që nuk je qendra e botës, do fillosh të jetosh.

Mirë është ta zbulosh sa më shpejt

This Post Has One Comment

  1. Dorispaintbrushes

    Shuumë e vërtetë! Shkurt dhe e goditur! 👌👌👌👌

Leave a Reply