You are currently viewing Jo jo jam mësuar

Jo jo jam mësuar

… në fakt sikur të kishte pranuar ndihmën tonë nuk do të dinim ç’të bënim. Ishim ca miq me makinë thamë ta ndihmojmë. Ajo tha: – Jo jo jam mësuar-

E po më erdhi keq se insistuam… por nuk hoqi dorë. Më erdhi keq sepse për mua nuk ka kuptim që një grua sidomos në atë moshë të mbajë pesha të tilla.

Sa keq më erdhi… për mua. Po, se nuk mbaj dot as qeset e supermarketit.

Ajo është mësuar, e tha vetë. Na shihte ajo e çuditur ndërsa dihatnim për t’u ngjitur …veç me celular në dorë.

Po unë një foto e shkrepa dhe bëra mirë.

Leave a Reply