Mirë se erdhe në faqen Hajdeseflasim!

Unë jam Noa, Noa Nur.

Për mua shkrimi është stil jetese, gërrmim shpirtëror. Nuk mund ta quaj vetëm pasion, është ilaç dhe sëmundje. Dashuria për dijen, artin dhe poezinë më shtyn të kërkoj veten por edhe të prek sadopak shpirtrat rreth meje, me pak mirësi, me pak dashuri, me poezi. Nëse je këtu të falënderoj dhe uroj të ndihesh mirë ndërsa shfleton skrimet e mia të thjeshta.

Nëse je këtu të falënderoj për kohën tënde! Blogu Hajdeseflasim është shumë personal por të siguroj se mendoj edhe për ty kur shkruaj!

Mund të më ndjekësh në Instagram @hajdesflasim_noanur

Para tre vjetesh kam arritur të botoj një libër të vogël me poezi dhe proza të skurtra. Një ëndërr që është realizuar me shumë mund. Për të ditur më shumë shtyp Kurrë Gri

Noa Nur