You are currently viewing Etika në rrjet – Polemikat

Etika në rrjet – Polemikat

  • Post author:
  • Post category:Blog / Në rrjet

Polemikat janë humbje kohe sidomos në rrjet. Mbroje mendimin tënd me vepra! Të shpjegosh pikën tënde mund të jetë e lodhshme, mund të të mërzisë dhe mbi të gjitha të shpërqendron nga krijimtaria apo nga bisnesi yt. Le të mos humbim kohë kemi tepër gjëra për të bërë, krijimtaria nuk mund të ndalet në vogëlsira! Polemikat dëmtojnë rëndë shëndetin!