Miqësia

Miqësia sipas fjalorit është një ndjenjë dashamirëse ndërmjet njerëzve pa lidhje gjaku, që mbështetet në besimin dhe në nderimin e ndërsjellë, në qëllime e në ideale të përbashkëta. Miqësisë si…

Continue ReadingMiqësia

End of content

No more pages to load